NIEUW IN HARTJE CENTRUM ZAANDAM

None

Welkom bij The Monument Hotel Zaandam

The Monument Hotel Zaandam is een statig boutique hotel in Zaandam, gevestigd midden in Zaandam centrum in het voormalige eeuwenoude postkantoor. Dit gloednieuwe Zaans hotel is duurzaam gebouwd met eerbied voor historie van het pand en de omgeving.


Ideaal als je een bezoek aan bezienswaardigheden in de Zaanstreek, zoals de Zaanse Schans, wil combineren met een bezoek aan Amsterdam. In slechts 12 minuten ben je per trein in hartje Amsterdam met haar rijke historie en bruisend stadsleven een geliefde bestemming voor bezoekers uit binnen- en buitenland.
De kamers in The Monument Hotel Zaandam zijn voorzien van heerlijke bedden, super-de-luxe sanitair en alle comfort en gemak die jij verdient als je bij ons te gast bent!
Na een goede nachtrust en een verkwikkende regendouche, kun je ontbijten in ons sfeervolle restaurant/grand café The Mail Company, sinds decennia een toonaangevend restaurant in Zaandam. In de serre uitkijkend over het Damplein met z’n vele terrasjes, restaurants, barretjes en winkels, geniet je van een lekker ontbijt, smaakvolle lunch of een diner à-la-carte.
In de avond ben je van harte welkom voor een lekker drankje in onze gezellige bar.

BT9A6636-HDR BT9A1288-HDR