Monument Hotel Zaandam

None
None

The mail room

The mail room

Onze standaardkamers zijn voorzien van alle moderne gemakken die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf in het hart van Zaandam. De kamer is ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed van een Nederlandse fabrikant, dat bekend staat om zijn topkwaliteit en je een goede nachtrust bezorgt. De kamer biedt alle nodige voorzieningen, zoals een uitstekende klimaatcontrole-systeem, een smart-tv, een kluis en een minibar. The Mail Room beschikt over een hoog plafond en grote ramen, wat zorgt voor een aangename hoeveelheid natuurlijk licht.

De standaardkamer heeft een moderne uitstraling en is ontworpen met oog voor detail. Het kleurenpallet van de kamer is rustig en sfeervol, waardoor je je direct thuis voelt. De kamer beschikt over een eigen badkamer met een douche, een wastafel en een apart toilet. Zo kun je 's ochtends heerlijk opfrissen en je klaarmaken voor een nieuwe dag in de stad.

Kies voor onze standaardkamer en geniet van een comfortabel verblijf in het hart van Zaandam.

Asset 20
Asset 16
Asset 14
Asset 19
Asset 18
Asset 22

None

The post room

The post room

Welkom in de Deluxe kamer van The Monument Hotel, waar luxe en comfort hand in hand gaan. Deze ruime kamer biedt niet alleen een uitzicht op de stad of rivier de Zaan, maar beschikt ook over een moderne badkamer met een luxe uitstraling. De badkamer van The Post room is afgewerkt met marmeren en gouden tegels, waardoor je je meteen waant in een oase van rust en luxe.

Het bad nodigt uit tot ontspanning na een lange dag en biedt de perfecte plek om heerlijk te relaxen.

The Post room, suite: Kingsize bed, smart-tv, gratis wifi, kluisje, minibar, klimaatcontrole-systeem, douche, bad, apart toilet.

Asset 20
Asset 16
Asset 14
Asset 19
Asset 13
Asset 18
Asset 22

None

The coin room

The coin room, vierpersoons familiekamer

Reis je met het gezin of in een groep van maximaal 4 personen? Dan is onze familiekamer perfect voor jullie verblijf in het bruisende Zaandam. De kamer is voorzien van twee comfortabele tweepersoonsbedden voor een heerlijke nachtrust.

De familiekamer is praktisch ingericht, met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Zo beschikt de kamer over een klimaatcontrole-systeem, een smart-tv, een kluis en een minibar.

Bovendien zijn alle kamers in The Monument Hotel goed geïsoleerd, voor een heerlijke nachtrust slapen. In de eigen badkamer vind je een douche, wastafel en toilet.

Kies voor onze familiekamer en geniet van een gezellig en comfortabel verblijf in het centrum van Zaandam, met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie of citytrip met het gezin.

Asset 21
Asset 20
Asset 17
Asset 16
Asset 14
Asset 19
Asset 18
Asset 22

None

The phone room

The phone room, één & twee persoonskamer

Onze een persoonskamer is ideaal voor zakelijke reizigers die op zoek zijn naar comfort en rust tijdens hun verblijf in Zaandam. De kamer is uitgerust met een twijfelaar (bed van 100 cm) van een Nederlandse fabrikant, bekend om hun topkwaliteit en heerlijke nachtrust. The Phone Room is ook geschikt voor een verblijf met twee personen, voorzien van een tweepersoonsbed.

De kamer is compact, maar biedt alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Zo beschikt de kamer over een klimaatcontrole-systeem, een smart-tv, een kluis en een minibar. En natuurlijk zijn alle kamers in The Monument Hotel goed geïsoleerd, zodat je verzekerd bent van een goede nachtrust.

Asset 20
Asset 17
Asset 16
Asset 14
Asset 18
Asset 22

Impressie

BT9A1149-HDR

Vierpersoons, familiekamer

IMG_9831-HDR

The mail room

BT9A1213-HDR

The phone room